2 i 1

Ja, som alla säkert la märke till igår så dök aldrig Veckans Hunk upp igår. Detta p.g.a diverse omständigheter. Därför blir det idag en dubbel! Först ska vi självklart ta fram veckans hunk, men sedan introducera en ny del av bloggen. Men vi börjar med hunken såklart, och denna vecka går den äran till en av våra "nya" spelare i laget. Denne man har spenderat alldeless för stor del av sitt liv i olyckligt tillstånd (i rellation). Så nu är det tid för denne pojk att smaka på det grönare gräset på singelsidan! Här har vi honom Mr. Eddie fucking Anders Lee!!




Så där! Ni vet vad som gäller! Det är bara lägga in kommentarer för en chans på denna Hunk!

Btw ska tillägga att förra veckans hunk gick till Alixxen! Genom ett väldigt generöst bud på en korv och plopp i caffeterian till mig. Så det lönar sig att vara generös!


Men nu till något helt nytt! Nämnligen "Sampas godingar"!
Som de flesta känner till så kommer våran kära "star" Mattias Sandberg från den härliga söderförorten Flemingsberg. Och utöver det är han även finsk och kugghjulen snurrar inte så snabbt i hjärnkontoret. Dessa komponenter gör att det slängs ut en och annan skön kommentar ifrån dennes mun!

Och det som är tanken här är att vi lite sporadiskt ska lägga ut en del sköna kommentarer han drar! Och då är jag först ut med en riktig klassiker som har hängt med ett tag. Denna kommentar kom fram en sen kväll när denne finske pojke hade druckigt lite för mycket Koskenkorva och började bli lite sugen på att Jon Blund skulle dyka upp. I sängen där han ska sova klämmar han ur sig "-Släck solen!!" Med denna kommentar vill han att nille ska släcka lampan i taket!

Så nu kan ni se fram emot Sampas godingar också som kommer att byggas på dessto längre tiden går. Och var inte rädda för att dom tar slut. För det gör dom inte :D

/#7

Festar vi med eliten, eller eliten med oss? :0

Låt mig presentera, GREVEN i egen hög person! Här har vi honom på bild med sina "kompanjoner" Mattias Lundqvist och Jesper Becker!



Jesper Becker, Peder Foggy(GreveN) och Mattias Lundqvist!


Till skillnad från Linda F*king Rosing som vi träffade på krogen nere i Nyköping så ställde "foggy" upp på en bild, riktigt skönt gjort greveN, riktigt skönt!

Uppdaterandet, under all kritik..

Vi är ledsna för den urusla uppdateringen den senaste veckan, men som man brukar säga "den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge". Jag syftar självklart på veckans Hockey Hunk som utses av våran egna Mattias Mogie Lundqvist #7 imorgon efter träningen!
Vi skulle vara väldigt tacksamma om ni, våra trogna läsare, kom med lite förslag på vad ni vill läsa i våran sköna blogg! Förslagen skickar ni som kommentar till detta inlägg ;)
Hört att många tycker det är dåligt att vi skriver våra nummer (#10,#6,#7 etc) när vi skrivit inlägg, grejen är den att det finns info om ett par spelare under "Kategorier" sen laguppställning ;) (höger sida om bloggen).

Lördagen den 26/9

Eftersom vi gav haninge en redig lektion i spelet hockey så valde halva laget att fira det på äkta MB-vis, en krogrunda fo sho! Vi hamnade på "the Bridge" och det var rätt mycket folk! Väl inne så satt vi oss vid ett bord och drog in lite bira (De med mycket flis drog in feta sommardrinkar, nämner inga namn, haha) Lite dans blev det men inte lika mycket som det brukar, tror grabbarna var rätt trötta efter dagens sköna vinst! Men becker var i fullgång som vanligt, speedad till maxx och på varenda 2bent varelse med långt hår, en gång becker ALLTID becker <3
Hampus fick i sig rätt bra med booze och la en pizza påväg hem, ryktas det om ... (?) Nille "hade" en brud på G, som han jobbat upp sig till på dansgolvet, den mannen kan verkligen sin grej.. Men vad hände Nille?
Jag och Liman drog vidare till Royal vid 2 tiden då hela laget splittrats, som vanligt ... Väl på Royal så träffade vi hela nacka och Liman sprang runt och kramades som en liten stjärtpojke medans jag drog in på dansgolvet och visade vart skåpet skulle stå, haha!
Riktigt lyckad kväll, som alltid med detta sköna gäng!

GLÖM NU INTE ATT KOMMENTERA VAD NI VILL LÄSA OM I BLOGGEN!



Förra veckans Super Hockey Hunk allesammans, visst kan han sin grej?
HAMPUS HERMAN HERMANSSON #19



/Eddie Lee #22


Lördag kväll!!! haha

Tjena aöllesmannans.. Nu sitter becker joch jag (oscar) på efterfest (vi talar inte om vart) efter en jävligt skön kväll ute... Tyvärr var det några som drog hem tidigt ikväll och det accepterat vi inte. har även hört rykten om att vissa drog till royal garden med framgång.. kul för er.. Just nu sitter vi och äter chips med nya dippsmaken Bearneisås och dricker rosé vin! Johan nilsson vägrar svara i sin lur vilket e jävligt tråkigt.. men han vet väll redan innan att han kommer få stryk på nhl 10... Nille blev kär i en tjej på bridge.. synd för han, hon hade tyvärr inte samma känslor...ibland dansar man med samma tjej i två timmar utan framgång.. bara att acceptera:)

Becker hade ont i knät så han tog en taxi till sös!!!! (vafan ere för fel på han?)  mötte upp han i skanstull sen skulle vi ta tuben till farsta.. någonstans på vägen upptäcker vi att vi e på hagsätra linjen och bestämmer oss för att gå av... glöömmer att kolla vilken station dock.. eftersom att vi inte har någon aning om var vi e så chansar vi på att gå till höger och det verkar vara en bra idé då vi e tillslut kommer till rätt ställe efter en timmes promenad...

En eloge går även till liman som skjussade alla grabbar från förkröket till hammarbyhöjden där vi fick ta taxi till stan.!! han skulle inte ut från början men fÖll för det hårda mb grupptrycket... Hoppas du i skrivande stund har kul på village vilket du skröt om att du skulle till!!!

Eddie är en underlig varelse som beslutar sig för att skita i förkröket med alla andra och istället åka in till stan "lite tidigare".
Klockan 9 sitter eddie och dricker öl ensam på nivå 22..... visst att ölen e billig där men kom igen...

Hampus fick sin tröja nerspilld och blev jävligt arg kan jag bara säga... vet inget mer...

Aster och lunkan och lunkans kompis försvann i kön till the bridge.. hoppas ni hade en rolig kväll!!! :)

ryktena om våran blogg har spridit sig kan jag också säga... vi träffade folk från väsby.. (vart fan ligger det?) som kollade bloggen regelbundet och tyckte vi va störtsköna... Keep up the good work killar!!

Ses i veckan ha en skön söndag allihopa!!!


// # 12 och # 6 :)



Hahahaninge!!

Här kommer då en uppdatering från veckans matcher. Kan ju börja med att tacka Älta för ett bättre motstånd än väntat. Matchen slutade 8-4 i mb´s favör. Siffrorna är helt rättvisa då båda lagen spelade betydligt bättre i anfals zon än  i sin egna försvars zon.

Men nu till dagens seriepremiär mot Haninge. Det har snackats en del innan matchen från vissa delar i deras lag om att vår blogg suger och även vi...men det ska nog ha slutat nu efter lektionen dom fick idag. 9-3 är ganska klara siffror, och utan att nämna några namn så var det 1 spelare som utmärkte sig extra mycket i haninge. Han spenderade mesta tiden i utvisningsbåset, åkte på propp av hampus, orkade inte hålla i handskarna, en trevlig kommentar på detta inlägg vore oxå trevligt :D

Men det var en stabil insatts, vet inte om haninge har blivigt sjukt mycket sämre i år eller vilka faktorer det berodde på att de vart dessa siffror. Men hoppas att ni kan spela lika bra som ni pratar nästa gång.


PS. Var ganska dålig uppslutning på läktaren, hoppas verkligen på en förbättring till nästa match!


/SERIELEDARNA!

Nilles Shitlist

För det första ska ni få lite updates från situationen i laget just nu. Gårdagens match blev en stor besvikelse. Visserligen vann vi med 9-4 mot Ältas A-lag, men mot det där skitgänget hade vi kunnat göra 9 mål till. Grabbarna va trötta i benen och det gick inte alls lika fort som det brukar, troligen p.g.a. alla träningsläger och det faktum att vi har haft träningsledigt typ en dag de senaste två veckorna. Oroväckande inför morgondagens premiär. Däremot såg det riktigt vasst ut på träningen idag, vi är hungriga på vinst imorn! Med en god natts sömn ska det nog gå vägen.

Så, nu till inläggets höjdpunkt. Dunkade bandit i bilen häromdan och hörde att dom körde "Bandit shitlist", och jag tänkte att den där gnälliga jäveln har ju inte en aning om vad han snackar om. Så nu gör jag en egen här istället:


NILLES SHITLIST


#3. MSN-språket.
Är det verkligen så jävla jobbigt att skriva e istället för är, oxå istället för också, d istället för det, lr istället för eller, tkr istället för tycker, ja ni fattar? Det kanske tar en halv sekund extra att skriva hela ordet era lata fan. En fjortistext som ser ut så där tar ju ett ljusår att lista ut vad i helvete ni försöker säga. Jag skäms över att tillhöra dagens ungdom som fördummar det vackra svenska språket på det här sättet. Dö en lång och plågsam död...

#2. Damishockey.
Att damkronorna är lika dåliga som ett gäng dövstumma 14 åriga pojkar är inte direkt en hemlighet, men att det ens får sändas på TV!? Vilket jävla skämt! Att dem ser ut som shemales, snusar och har lebborgier i duschen gör ju inte saken bättre heller...

#1. Linda Rosing.
Ja, vad säger man? Att hon är Mediahoran med stort M vet ju alla redan om. Men att den plastiga, kändiskåta, gravida (stackars barn), blåsta blondinen, med några kromosomer för mycket, dissar oss på krogen för en oskyldig liten bild är fan inte okej! Hon borde vara glad att någon ens vill synas på samma bild som henne. Visserligen skulle hon förmodligen inte vara vårt största MB-fan om hon såg vad bilden skulle användas till här på bloggen, men ändå...



Glöm inte seriepremiären mot Haninge imorgon kl. 15:00 i MB-hallen!

Over and out
//#30

Premiär på lördag!

På lördag 15:00 är det dax för den efterlängtade premiären mot haninge hockey! Matchen liras på hemmaplan i MB hallen. Så alla som inte har något bättre att göra på en bakis-lördag kan ju ta och titta in för att se oss brilljera och krossa Haninge.

För dom som VÄRKLIGEN inte har något liv kör vi en träningsmatch imorn mot Ältas A-lag i älta-ishall. Ett div.2 lag som vi lätt ska besegra, förvänta er inget annat än tvåsiffrigt imorn.

/#7

Nu händer det igen!

På grund av den kallabalik som det vart runt våran förra hunk så valde vi att ingen får honom för en helg, då vi tror att människor hade kunnat tagigt till våld för att de känner sig orätvist behandlade.
Men det är ju som Pumba i Lejonkungen säger "lämna det bakomflutna framför dig!" Så därmed går vi vidare till denna veckas HUNK! Denne man är en äkta cassanova! Han sätter alltid damerna i första hand. En äkta gentleman som öppnar dörrar och lägger jackan över vattenpölar (som i filmer, har alldrig fattat varför tjejerna inte går runt?). Mannen i fråga tar ca 115kg i bänkpress och är mobbad i sin klass för att han är "cool". Så damer det är bara ta för er av denna veckas hunk! Nämnligen Hampus Hermansson #19!




Så damer ni vet vad det är som gäller! Än så länge är det fortfarande kommentarer som gäller för bud. Snart kommer det en funktion då ni kan skriva direkt i inlägget så man ser vad alla har bjudit. Men tills dess är det bara gå Loco i kommentarer!!

/#7

Senaste nytt..

Ja, som ni säkert förstår så har Mb-j20 precis kommit hem från träningslägret i Nyköping (fredag, lördag).
Idag på träninge fick vi veta att ett rum blivit skuldsatta för en lampa, chips på golvet och "snodda" (trodde man fick "ta" handukar från hotell, trodde inte ni det?) handukar hahaha.
Ett annat rum blev skuldsatta för en trasig stol och att ha druckit upp allt i Minibaren, vad ska man säga? En gång sköna MB, alltid sköna MB :D ! HAHAHA

/#22


Bilder från träningslägret i Nyköping..

Läger i Nyköping!

Svan (#4) och Vig (#16)


Eddie (#22) ligger och myser


Förlåt Vig men du är ju bara för söt på den här bilden! :D


Nille(#30), Hamptheslamp (#19) och Bex (#6)
Ni undrar säkert hur/vrf vi har bilder från toaletterna, det gick inte att låsa dom så man fick ju passa på att
"hänga ut" grabbarna när man fick chansen (bra bilder till bloggen, HEHE)


Usain F*king Bolt posen. Mycket stiligt grabbar, mycket stiligt!


Lunkan (#7), Bex (#6) och hamptheslamp (#19) posar med våran egen "kanotgubbe"


Våran egen Carl-Alfred, Aster (#10) Stark som en oxe, snäll som en kanin!


Sampa (#20), Nille (#30) leker söta framför kameran, lyckades dom tycker ni?


Haha, lilla lilla Adam (#?), sötare får man leta efter


Ååååh, en SHOT! Nille(#30), Sampa (#20) Eddie (#22) förlåt lärka <3 :D


Den här bilden lades till av #30, som om #22 skulle komma undan med att hänga ut oss liksom?! 



Som sagt, vi hittade på en massa roliga saker under denna fartfyllda och sköna helg nere i Nyköping!
Riktigt sköna grabbar, känns som att jag kommit in bra i gänget, det gläder mig!

PiZ Aout /#22


Mera från Nyköping

Efter ett arbetslä...förlåt träningsläger i nyköping som kändes som en enda dimma är man rätt slut nu såhär på söndagskvällen, så ska fatta mig kort. #19 och #7 har redan skrivit om de flesta bus dessutom. Vi gick som sagt ut efter träningarna på lördagen trots "alkoholförbudet". Förväntningarna var inte särskilt höga, för jag menar...nyköping liksom?! :S Hamnade på vad som såg ut som ett sunkhak, men damn asså! Slog lätt de flesta uteställen i sthlm. Det var bland det skummaste jag har vart med om, i ena hörnet stod det sjyssta babes och skakade rumpa och i det andra stod 40-taggare och skakade hängpattar. Kul med människor i alla åldrar! #6 gick jävligt hårt fram på raggningsfronten, även milfs...#6 fick bl.a. dissen av en puma som förklarade sig med att hennes egna barn var i hans ålder :O Som grädde på moset spelade Basic Elements där av alla ställen. Och som körsbäret på toppen av moset gled en gravid (!?) Linda fucking Rosing in på klubben. Här är lite sköna videoklipp från kvällen:

En tankad becker får sjunga lite



Mmm...




Promenad




ahre bara köra






//#30

Efter en trevlig helg...

Kommer nu detta inlägg! Har inte specielt mycket tid för detta inlägg men det är viktigt att det delas med allmänheten! Kort summerat har träningarna varit för många, matcherna vart tydligen inga alls, och becker kan fan inte köra bil!

På fredags kvällen efter nr. 19 inlägg valde vi att testa oss på nyköpings uteliv. Vi började som väldigt många och slutade som väldigt få. Men under den korta tid denna kväll varade så fick vi se basic elements, se #6 utpräglade raggnings teknik, samt att #7 och #"22" dominerar på bj. Men sedan det viktigaste LINDA ROSING!! Vi krigade för en bild, men hon ville inte att det skulle komma ut några bilder i skvallerpressen! *LoL* :P Men vi förstår, kommer det fram att hon festat med oss så skulle väll hela hennes "karriär" gå under!

Måste dra nu men peace out!

btw #30 och #"22" Ni får langa upp sköna pics och movies!

/#7

Direkt från Nyköping

Först vill jag bara säga hej hej till mina fans därute, just nu sitter vi några grappar i laget i mitt hotellrum i Nyköping och dricker bira och spelar lite xbox, UFC!
Mycket har hänt här nere på den här korta tiden, 
vi har tränat PP för första gången på hela sessen (stort).
vi har valt kaptener i laget #16 blev kapare och #19 och #4 blev ass kapare
#4 har gjort bort sig för all tid med sitt förra inlägg och begått enligt vi här i laget förräderi med att nästan hylla spelare från andra lag.. ni vet säkert vem jag menar, #4 kommer definitivt få sitt straff... ett stort jävla minus!
Nyköping blev rädda när vi kom och ställde direkt in matchen som ska spelas imorrn efter att ha sett våra galna tacklingar på träningarna. Vilka mammatöjare.. 
Den här veckan har haft en enda stor profil som visat framfötterna både på och utanför planen pch det är så klart #10 som har visat upp sina galna pp skillz, kickkonster och är något utav en UFC-sjärna (i xbox, kanske i verkligheten oxå?)... säger bara att killen ligger jävligt bra till nästa veckas super hockey hunk.
Lite annat på listan är ju..
Becker är fortfarande sjuk i huvudet
Sampa är fortfarande full
Robin är fortfarande oskuld
Oscar är fortfarande i behov av nya benskydd (han glömde sina hemma :()  
Nille är fortfarande Brunhårig
Eddie är fortfarande indian och invandrare
Eric är fortfarande trött
Lunkan suger fortfarande på UFC
Hampus har fortfarande hemlängtan
Svan är fortfarande fjortis
Söder är fortfarande omskuren
JayJay har fortfarande inte tappat sitt självförtroende
Och något kul!!!
Vår tränares son tycker att #19 är bra på att kasta handskarna
PS.
Nytt citat från sampa "jag är fan inte blind i huvudet"
//#19 och grammatiken har #30 fixat hehehehehehe ja e dyzze atja

Vinterns hetaste!

Inne
  • Ett klassiskt "Micke Renberg visir" från säsongen 92/93.  Känns helt rätt i vinter. (lärka har förstått vinkeln)
  • Silvrigt munskydd Lunkan hade levde i det förflutna hela förra säsongen, men han visade sitt modemedvetna jag när han helt pllötsligt la gallret på hyllan och gled ner med ett munskydd direkt från Milano
  • mbhockey.blogg.se behöver jag säga något här

Ute
  • Galler Ledsen Kevin men det känns sååå 2007
  • T-blade inte just nu känns lite off, men släng dem inte vem vet det kan hända mycket på ett år!
/#10

We miss you ASP

Det går inte att förklara med ord. Utan det är mest bara tomhet. Men en bild säger mer än tusen ord så..............


Vi vet att du saknar oss!!!

/#7

En tradition är en tradition!

Då var det dax igen! Efterssom att Det inte vart något vidare liv runt robin tänkte jag att vi spelar ut vårat säkraste kort! Mannen, myten, fjortisen Linus Svan! Det är fortfarande samma regler som gäller denna vecka! Den dam med det bästa erbjudandet vinner denna hockey hunk för eget befogande en valfri kväll i veckan! Och jag hoppas att denne hunk ska väcka lite mer intresse än vad vår yngling lyckades med förra veckan! Här kommer även lite ögongodis för er damer!



Så damer det är bara börja!! Bud läggs i komentarer tillsvidare!

/ #7

Planer inför näst nästa helg

Grabbar och flickor! Nu i helgen ska vi åka till Nyköping och ha ett hårt träningsläger med mycket skratt och bus på hotellrummen. Vissa vet vad som händer och vissa inte. Dem som inte vet får heller inget veta. Hahaha. Nej, nu ska jag komma till huvudämnet och det är näst nästa helg.

Antingen 25:e eller 26:e tänkte vi (laget) eller iaf. några från laget festa och köra en runda på krogen. Om du/ni vill joina skriv så kan vi börja planera en skön helg!

#6 & #19

dagens träning

Ni ska fan inte tro att vi tar det lugnt bara för att inkilningen är över, så här värmer vi upp innan träning i MB.
En helt "vanlig" dag i rinken, sköna eller störda, det är upp till dig att avgöra!








//#30 & #22

Inkilningen

Sådär nu har jag lagt upp det jag hade samlat på mig från gårdagen, ett par minnesluckor fylls säkert med dessa filmer och bilder. Fyll gärna på med mera! Orkar inte skriva mer just nu, måste fixa ipren...
OBS! Klicka på inkilning under kategorier så får ni fram ALLA filmer och bilder!

//#30

Pics

 


MB hockey - hockey hockey hockey


bongbongbongelibongbong


stabil kille


voi vittu!


!!


vi var bara pojkar


omklrummet


shake it shake it shake it


!


intervju


jon har bra självförtroende


robin hahaha


springtävling


sämst


kicktävling


eddie har åsikter


förnedringen fortsätter för det gröna laget


norsk fylla


mera piller


Eddie blir inkilad


Ikväll smäller det!




Def. Inkilning: Inkilning är när de gamla rävarna i ett hockeylag (I det här fallet) hälsar de nya spelarna välkomna in i gänget. Detta görs på så sätt att de nya spelarna får göra massa sjuka uppdrag och roliga lekar! Självklart skall de nya lagkamraterna göra detta medans de är "någorlunda" fulla ;) annars blir det ju för lätt!


Alltså, tonight's the night, when it all about to happen! Vi kommer starta kvällen i hallen med maxxad musik, sköna grabbar, massa dricka och roliga lekar/uppdrag. Därefter drar vi vidare in mot staden och gör dess gator osäkra, på ett sätt som bara MB kan ;)
Glöm inte att läsa/kolla bilder från denna helflippade kväll! Bilderna kommer förmodligen upp under söndag eftermiddag/kväll!


TAGGA TILL NU!

"I'v got a feeeeeeling, tonight's gonna be a good night"  // en övertaggad #22


Extra! Extra! Spelarna umgås med fansen

Tjenare grabbar & flickor! Nu ska #6, #19 & #14 dra till en fet och då menar jag FET tjejmiddag. Kan dock inte avslöja namnen på brudarna, men hon vi ska till har en stooooor pool. Ni vet vad som kommer hända i den ;) Jag vet redan nu att det kommer sluta med massvis med fläschiga bilder som vi kommer lägga in här på bloggen, antingen inatt eller imorgon förmiddag. Avundsjuka? Aa, lätt!

Synd att du inte följer med Eddie.

#6

MB J-20 Elit



Namn:Eddie Lee     
Ålder:1990-01-16 , 19år 
Vikt:78kg     
Längd:183cm     
Nummer:#22 tillsvidare 
Position: Forward, Center
Styrkor:Spelsinne,passningar,finter 
Svagheter:Långsam på rören,styrkan 
Karriär:15 säsonger     
Lag:GSK, SSK, BOTKYRKA, MB 
Fattning:Left




Namn: Niclas Stjernberg 
Ålder: 1990-05-06, 19 år 
Vikt:72 kg 
Längd:180 cm 
Nummer: #30 
Position: Gk 
Styrkor:Blixtsnabba reflexer, smartness 
Svagheter:3 säsonger gamla benskydd (sponsring nån?) 
Fattning: Left 
Motto: Mitt mål är inga mål (:

Namn:       Mathias Lundqvist      Ålder:      1990-04-22 , 19år  Vikt:       79kg        Längd:      183cm        Nummer:     #7     Styrkor:    Avig Stjärna    Svagheter:  Är för töntar    Fattning:   Rightare!

Namn:Mathias Lundqvist     
Ålder: 1990-04-22 , 19år 
Vikt:79kg       
Längd:183cm       
Nummer:#7    
Styrkor:Avig Stjärna   
Svagheter:Är för töntar   
Fattning:Rightare!

Namn:       Marcus Vg        Ålder:      1990-03-09 , 19år    Vikt:       90 kg        Längd:      193cm        Nummer:     #16 tillsvidare  Styrkor:    Rören, långkorta klubbor  Svagheter:  Stort huvud    Karriär:    15 säsonger        Lag:  Göta, AIK, Järfälla, Hammarby, MB    Fattning:   Left

Namn:Marcus Vig       
Ålder:1990-03-09 , 19år   
Vikt:90 kg       
Längd:193cm       
Nummer:#16 tillsvidare 
Styrkor:Rören, långkorta klubbor 
Svagheter:Stort huvud   
Karriär:15 säsonger       
Lag:Göta, AIK, Järfälla, Hammarby, MB   
Fattning:Left

Namn: Jesper Becker   
Ålder: 1990-08-18 , 19år   
Vikt: 79 kg       
Längd: 180cm       
Nummer: #6 
Position: Back
Styrkor: Rören, mosa motståndarna  
Svagheter: Mina 4011 år gamla skridskor          
Lag: Trångsund, MB   
Fattning: Left

Namn:Linus Svan         Ålder:1990-02-02 , 19år     Vikt:76 kg          Längd:180 cm          Nummer:#4  Styrkor:Kedjekamrat me Eddie  Svagheter:Onödigt     Karriär:15 säsonger          Moderklubb:Flempan  Fattning:Left

Namn:Linus Svan        
Ålder:1990-02-02 , 19år    
Vikt:76 kg         
Längd:180 cm         
Nummer:#4 
Styrkor:Kedjekamrat me Eddie 
Svagheter:Onödigt    
Karriär:15 säsonger         
Moderklubb:Flempan 
Fattning:Left


Shoppa

Går i Nilles fotspår och lägger ut bilder på ett par skor jag hittat och en Cardigan från Mouli!
Nu har jag oxå fyllt min gaykvot Nille!
HE HE HE HE



Grymt sjyssta skor, hittade dom på zoovillage.com , får hoppas på att dom finns inne i stan då jag inte kan handla med mitt kort på Internet..
Pris: 950 Svenska Riksdaler





Ruskigt snygg Cardigan från Mouli!
Pris: 1250 Svenska Riksdaler





GRYMT TAGGAD INFÖR INKILNINGEN!

Tror många kommer göra bort sig och hitta på massa sjuka grejer, så glöm f*n inte att läsa bloggen på söndag eftermiddag/kväll!

Over and out // #22


Dräggskjortor

Nu närmar sig lördagens inkilning med stormsteg. För er som ännu inte har bestämt er för vad ni ska ha på er så är det OBLIGATORISKT för alla medverkande att ha på sig "dräggskjorta". För er som inte vet vad en dräggskjorta är, så lyder den inofficiella definitionen ungefär; "skjortan du sällan använder och som du inte är så rädd om, gärna lite småful också. Den kommer bli blöt." På tal om dräggskjortor så läste jag nyss i någon fjolltidning att höstens nya mode är comebacken av "skogshuggarskjortan". Tajmingen kunde inte ha vart bättre med tanke på att den rutiga skogshuggarskjortan uppfyller alla krav en dräggskjorta ställer. Här får ni lite tips:



Diesel 899:-
Här ser vi de klassiska dragen hos en dräggskjorta. Tvåfärgad, rutig och starka kontraster så det sticker lite skönt i ögonen. Den är även lätt att slita av sig vid nödsexläge eller hunkfotografering.




Tommy Hilfiger 1199:-
Ojoj säger jag bara, den här kan ingen motstå. Osymmetriska rutor i coloradofärger får det att snurra till ordentligt i huvudet, är du inte full nog räcker det med en titt på den här dräggskjorten så är det problemet ur världen. Notera även bröstfickorna, perfekt för extra ölbehållare när frestelsen blir för stor.



Tiger 899:-
Clark Kent upp i dagen. Den här dräggskjortan har lite större rutor och även här med bröstfickor, tummen upp! Klädd i den här behöver du inte oroa dig för ölfläckar, det smälter bara in i de mörka färgerna. Har du den här på dig kommer du vara kung i eventuella ölsprutartävlingar, för det kommer det att bli tro mig.


Hoppas att det här hjälpte, nu har jag fyllt min gaykvot för det närmaste halvåret.
Peace.


//#30

They see me rollin!






Keep it real! /#10

TA MED 150KR IKVÄLL!



Som sagt på lördag smäller det :) det kommer att bli en dag vi aldrig glömmer , eller redan glömt dagen efter! #19,#6 och #22 fixar grejerna idag efter träningen så glöm inte pengarna (150kr/skalle). Det kommer bli 10 plattor öl (Spendrups/falcon) och 5 st vodka.
Platta st: 170kr Slutsumma: 1700
Vodka st: 150 Slutsumma: 750
Totsumma: 2450

GLÖM INTE PENGARNA HEHEHEHE




synd att vi var tvugna att dra så tidigt Eddie. .



#6 & #19 <3 boobs


Naket?

Eddie tjatar hela tiden om att våra läsare klagar om att få se lite skinn, så här har ni ett litet smakprov på va som komma skall... Va bara Eddie å ja som ställde upp, men vafan nöj er me de lilla? SÖTEDDIE<3
Vill ni ser mer naket så kom till inkilningen på lördag :) En viss Jesper Becker har lovat att han ska springa naken runt mb-hallen :)



 #4


mjauw


Måste få mjukstarta lite, har ju trots allt varit sjuk, är sjuk just nu..
Galet skön låt, ska försöka komma in i det så kallade blogglivet igen, det är ju trots allt en livsstil!
Är som sagt lite ringrostig men give me some time så är jag back on track igen, vänta er långa uppsatser till inlägg och en del sött och gott.
Det är nu vår stortid börjar, inte minst bloggens stortid, welcome boys!

Robin är en hunk
Becker är cool för han har knuffat Kissie :]
#16

Pengar, pengar, pengar

Jag har världens, okej då, inte världens men en bra idé hur vi kan tjäna pengar på nånting vi har intresse för och tycker é kul. Då menar jag bloggen.

Vi ska börja videoblogga. Det kommer bli en succé. Har lite andra saker också. Det kan jag dock inte skriva.

#6

MB

Det här är vi för några år sedan! 


Information

Behöver bilder till laguppställningen. Orkar inte fixa & trixa utan bilderna.

# 6



Förslag!

Nu är det så att vi ska välja en låt som vi ska inta isen till på våra hemmamatcher och eftersom vi har så många trogna läsare så vill vi sätta er i fokus! Så fram med förslagen, vinnaren kanske får en bild på våran tokheta blogg!

Vi vill även ha lite roliga lektips inför vår kommande Inkilning (nollning, för er som inte kan hockeybegreppen =D) på lördag kväll! Eftersom vi kommer köra stenhårt hela natten skulle det vara nice om någon vet/har någon riktigt sjysst efterfest vi är välkomna till, ni kommer inte bli besvikna ;)


Foppa + 1 //#22

Bloggdebut

Nu gör jag entré som rookie på blogghimlen!
Har suttit och funderat lite på vilken låt vi ska åka ut till i vinter och har kommit på några förslag


Döm själva, hissa och dissa!
Snart får fan vår sportchef fixa fram den riktiga stereon!

Let´s go MB! /#10

Då vare dax!

Då var det dags för veckans hockey hunk!
Detta är ett tillfälle för de vackra damer som flitigt studerar denna blogg att lägga beslag på en egen hockeyspelare för en kväll! Det hela går ut på att vi publicerar en bild på veckans hunk, sedan får ni damer "battla" om denna hunk. Den dam med det bästa erbjudandet (Det är inte bara pengar som räknas utan även tjänster) vinner hunken i en kväll för eget förfogande!

Och då vare dax att presentera veckans hunk! Han är för de yngre damerna på bloggen men han är Hunk nmr1 i laget! Den yngste spännisen någonsin! Våran aldeless egna ROBIN!! Så damer det är bara börja "bjuda"



Kom igen nu damer #7

Ytterligare updates från helgen

Tjabbatjenahallåwhatever... Som bekant var det ju "inkilningsvärmning" med några grabbar från laget i lördags. Kvällen började i sedvanlig ordning med föra, denna gång hos moi. Med 1 liter jäger kan inte mycket gå fel men becker bevisade motsatsen. Efter första shoten drog han en fin liten spya på köksgolvet. Han förklarade det hela med att han hade satt i fel strupe, eller som han själv så fint uttryckte det; "i fel hals". Sen bar det som sagt av till en av beckers fjortisragg för en finfin stripshow. Efter våran hedersvisit hos födelsedagsbarnet drog halva gänget till krogen och resten på hemmafest, hur resten av kvällens eskapader utspelade sig är ännu idag ett minne blott...


Några sköna bilder från kvällen










Sen va ja bara tvungen att lägga upp den här klockrena bilden på lagets Robin á la fjortishunk, FAN vilka kap du hitta asså! Bra fjortiscred på detta:


Ät mycket grädde //#30


Det ryktas...

Tjena alla trogna läsare, rykterna har gått att våra grannar Huddinge hockey kickar sin inkilning på lördag precis som vi. Rykterna söger oxå att de ska dra in på royal efter att de har gjort sin grej. 
Och en i deras lag undrade om vi var intresserade av att röja där med dom, vad sägs? 
Vore kul, men royal e största pajas stället, men det blir vad man gör det till=)
Drar till träning nu piz out
// #19 

MB's inkilning på lördag.

Fan grabbar! Nu måste vi börja planera vad vi ska göra osv. på inkilningen. Det ska bli den bästa ikilningen evva. Någon som har en schysst filmkamera? Tänkte att vi skulle göra en egen "The Hangover-movie". Fan vilken jävla idé jag kom på. Vi kommer bli kändisar och miljardnärer. Gaaalet! Vi måste få med Magge. Det är han som är festen. Älska Magge.

Så brudar, vill ni ha 20 taggade hockeygrabbar på er fest eller ngt så är det bara att kommentera eller höra av sig till någon i MBs AJ!

Har ett direktnummer till han som har hand om inkilningen. Ring han om du vill ha svar på dina frågor. 0738748337. Han heter Linus Svan.



#6

Schleeeten

Det har varit ett tuff helg vid hockeyrinken och nu är det måndag och kneg.. Sitter alltså på pappas jobb och ritar maskiner i 3D som han själv inte kan (Inte jag heller, testar mig fram) sen är det tänkt att jag ska lära honom hur man gör (?). Jag får en liten slant för det men skulle vilja hitta ett annat jobb, men det finns ju bara jobb som telefonförsäljare :@ om någon har ett extra jobb på lager så kan ni ju säga till!
Jobb 08-17 , träning 18-21 , hostar och börjar få ont i helsen...

Winner winner , chicken dinner #22


Frukost

Jesper Becker en måndagmorgon




http://www.youtube.com/watch?v=kj28sfCsXtw




Sportbyte

Nu på onsdag blir det tennis! Någon/några som vara med? Tänkte visa min äckligt bra serve. Ingen kan vinna mot mig!

#6

Tjänster och gentjänster!

Eftersom Michaela och Ange va sjyssta och länkade våran nya vassa blogg på deras blogg så länkar vi själfallet till deras oxå!
Tack michaela och ange!

http://twogirlsoneiq.blogg.se/

Se men inte röra ;) HAHA

Eat, Sleep, Hockey

DAGENS OUTFIT

Hejsan! Har aldrig riktigt bloggat förut, men eftersom att man har koll så har man ju sett på olika bloggar att det e vanligt med ”dagens outfit”. Har alltid velat göra en egen ”dagens outfit”. Så här kommer min ”dagens outfit” såhär på en söndag kväll. Hoppas fler i laget följer detta exempel så att vi får se lite olika ”dagens outfit”

Shorts (avklippta mjukisbyxor från rbk) pris okänt

T-shirt från student 09, ca 200 kr

Vita strumpor (inget märke) 10 par 99 kr

Handskar från ccm och rbk 1000 kr

Hjälm från rbk pris okänt

Klubba från ccm pris okänt

 

Ligga i soffan och slökolla tv efter en hård helg med träningsläger = priceless

//         #12


Lördagsmys

Efter gårdagens hårdkörning bestämde vi oss för att sätta lite färg på tillvaron i form av ett överraskningsnummer på en tjejmiddag! Kvällen började med att vi drog till slipsen och kollade på fotbollen, VILKEN VÄNDNING! Zlatan gör mål på övertid och grabbarna taggade till ordentligt! Mr. Bex och jag hade snackat med några brudar om att vi skulle ställa upp på att strippa för tjejen (på bilden) som fyllde år, till en början var det bara snack, men när vi väl va framme och tjejerna förväntade sig ett hett nummer av 7st hunkiga grabbar ;) så var det ju bara att köra! Vi splittrades lite senare på kvällen men kvällen vart riktigt lyckad! Dagen därpå (idag) spöade vi skiten ur segeltorps a-lag med siffrorna 9-4, kändes bra! Får gratta "Hamp the slamp" till hat-tricken!

 

Over and out #22


Sköna MB!!!!

Jävligt najs träningsläger med en som vanligt väck becker som ja tkr ska skriva lite mer om sin utgång igår, själv chillade ja hos aster me lite fifa ;)
Här kmr lite pics från lägret;
























Måste tacka eDDie för att han e så jävla söt å skön<3  //#4


Träningsläger á la MB

Morsning korsning små gullefjunisar!

Under lägret kom vi in på tanken att skaffa oss en egen blogg och voilá här är den! Se nu till att läsa bloggen riktigt flitigt. Kommer komma upp fler bilder från lägret och även från kommande matcher/träningar och självklart en del bilder från fest och stoj ;)

 

#22

 


RSS 2.0