Lördag kväll!!! haha

Tjena aöllesmannans.. Nu sitter becker joch jag (oscar) på efterfest (vi talar inte om vart) efter en jävligt skön kväll ute... Tyvärr var det några som drog hem tidigt ikväll och det accepterat vi inte. har även hört rykten om att vissa drog till royal garden med framgång.. kul för er.. Just nu sitter vi och äter chips med nya dippsmaken Bearneisås och dricker rosé vin! Johan nilsson vägrar svara i sin lur vilket e jävligt tråkigt.. men han vet väll redan innan att han kommer få stryk på nhl 10... Nille blev kär i en tjej på bridge.. synd för han, hon hade tyvärr inte samma känslor...ibland dansar man med samma tjej i två timmar utan framgång.. bara att acceptera:)

Becker hade ont i knät så han tog en taxi till sös!!!! (vafan ere för fel på han?)  mötte upp han i skanstull sen skulle vi ta tuben till farsta.. någonstans på vägen upptäcker vi att vi e på hagsätra linjen och bestämmer oss för att gå av... glöömmer att kolla vilken station dock.. eftersom att vi inte har någon aning om var vi e så chansar vi på att gå till höger och det verkar vara en bra idé då vi e tillslut kommer till rätt ställe efter en timmes promenad...

En eloge går även till liman som skjussade alla grabbar från förkröket till hammarbyhöjden där vi fick ta taxi till stan.!! han skulle inte ut från början men fÖll för det hårda mb grupptrycket... Hoppas du i skrivande stund har kul på village vilket du skröt om att du skulle till!!!

Eddie är en underlig varelse som beslutar sig för att skita i förkröket med alla andra och istället åka in till stan "lite tidigare".
Klockan 9 sitter eddie och dricker öl ensam på nivå 22..... visst att ölen e billig där men kom igen...

Hampus fick sin tröja nerspilld och blev jävligt arg kan jag bara säga... vet inget mer...

Aster och lunkan och lunkans kompis försvann i kön till the bridge.. hoppas ni hade en rolig kväll!!! :)

ryktena om våran blogg har spridit sig kan jag också säga... vi träffade folk från väsby.. (vart fan ligger det?) som kollade bloggen regelbundet och tyckte vi va störtsköna... Keep up the good work killar!!

Ses i veckan ha en skön söndag allihopa!!!


// # 12 och # 6 :)



Kommentarer
Postat av: #7

Haha nice!

Vi landade på magenta efter förkrök på Italiano tillsamanss med en massa Robertos!!

2009-09-27 @ 12:01:52
Postat av: Anonym

Kul blogg :D

2009-09-27 @ 12:53:58
URL: http://readytorumble.blogg.se/
Postat av: #30

duktigt o få ihop allt de där halv 5 på morronen...en annan deckade på tuben som tur e bor jag ju på slutstaionen :S

2009-09-27 @ 13:55:04
Postat av: Anonym

Men haha, jag satt inte på nivå. Jag va med Pirre å gänget ;)

2009-09-27 @ 17:55:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0