Matchref. BHC - MB

Lite sen uppdatering men men .. Vi spelade alltså mot BHC i lördags eftermiddag, matchen slutade 6-4 i Mb's favör men det var väldigt jämt. Tycker dock att vi slarvade väldigt mycket i försvarzon och på egna blålinjen, tror vi passade BHC mer än vi passade oss själva! BHC mönstrade ett halvnytt lag för i år, vad jag la märke till.. BHC öppnade starkt och tog ledningen med 1-0 ett par minuter in i första perioden men MB svarade med att reducera ganska snabbt därpå! Första perioden slutade 2-2 men det kunde likagärna stått 3-2 till bhc om inte Robin gjort den riktig monster-räddning i mitten av första perioden! I 3:e perioden visade dock MB vart skåpet skulle stå och vann perioden med siffrorna 1-4 bla tackvare en klockren passning från Johan "Nisse" Nilsson så att nyförvärvet Kristoffer Linder kunde lägga in pucken i öppen kasse och denna "Nisse" hängde även pucken själv i tredje perioden, vi fick även se ett snyggt mål av Hampus på en stenhård passning av KaparN Marcus Vig! Goal of the game går dock till våran egna lilla superstar Linus "Dale" Svan som började med att snurra upp botkyrkabacken på läktaren och sedan avsluta iskallt med ett par finter och pucken mellan bena på målvakten! Det var lite extra skönt för mig att vi vann då jag spelat med grabbarna från BHC i 7 säsonger, lycka till i fortsättningen ;)