Lite updates

Chillevippen alla MB-fans! Vet att uppdateringen har legat på is ett tag nu, vilket beror på både det ena och det andra. Bl.a är laget i en liten svacka just nu och efter förlusten mot Haninge (sämsta laget i serien) ligger inte motivationen på topp direkt, varken på eller utanför isen. Men nu har vi deppat färdigt och är i full gång igen!

I lördags efter förlusten var väl festsuget inte riktigt lika bra som vanligt, men några av oss pallrade oss ut i halloween-firandet ändå. Vi började hemma hos nille, vi 7-8 grabbar från laget och typ 20 gyzzar :O Har ingen aning om vart alla kom ifrån ärligt talat...men vi korkade upp och efter ett tag bar det av till en lokalfest i snättringe med alla fina gyzzar. Vi var inte utklädda (förutom stoffe som hade fått en skridsko över läppen) men det var alla andra där så det va kanske inte så lyckat. Hursomhelst var vi där ett tag men allt eftersom började vi bli utkastade en efter en, av vilken anledning vet jag inte :S Skitsamma tänkte vi och drog till krogen istället, men kukugarvakterna som inte släppte in oss läser tydligen inte vår blogg och fattar inte vilka kungar vi är! Ingen höjdarkväll direkt, så lika bra att jag inte har några bilder att lägga upp. Sen var det godnatt, palla halloween...

Lite hockeynyheter har vi också! Vi har äntligen fått en ass-coach :) Det är mannen, myten, mb-legenden; Christan "Lampan" Landberg som återvänder till klubben som ligger honom varmast om hjärtat. Han spelade med oss i MB J-20 förra säsongen och är bland de skönaste personerna du kan hitta! Vi hoppas att den forna festprissen (som har lugnat ner sig lite nu) kan bidra med något gott till laget. Du kommer iallafall få det hett om öronen i år gubben, det är en sak som är säker ;)



Haha veckans hunk kanske? Han får iallafall gyzzarna på fall ^^


//#30


Kommentarer
Postat av: #22

haha, GILLA!

2009-11-04 @ 01:00:29
Postat av: Anonym

Helt otroligt

2009-11-04 @ 10:08:19
Postat av: Michaela

christian ÄGER! <3

2009-11-06 @ 19:12:41
URL: http://twogirlsoneiq.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0