Day off

Skönt att det inte är någon träning idag.. 2 riktigt dåliga träningspass (måndag, tisdag) som jag hoppas beror på fystesterna + fysen samma dagar... Det är match på Lördag hemma mot Vall-Entuna och nu är det f*n vinst som gäller, hoppas på bättre träningar tors, fredag :) .. Några av oss var ute i fredags då vi fick ledigt på lördagen, blev väldigt mycket Black Jack för min del, speltorsk.. Kakan hade famnen full med brudar, Linder sprang runt och var allmänt förvirrad, becker stod brevid mig och snackade med den 33 åriga "dealern" , gillade hon det, det vet jag inte.. Waffe fick en ledig vecka från lumpen och som alltid så kommer han ner och kör lite med grabbarna och berättar om alla sjuka saker de fått göra där borta, riktigt skön grabb!
Aster är tillbaks efter att ha varit borta i 2 veckor? Kommer tillbaks och krossar på coopertestet vi hade i måndags, vad tog du i London egentligen :D ?
Lunkan är kvar i Thailand och lever loppan, KUL för honom! Hade kunnat döda för att få ligga på en beach med en kall Singha istället för att sitta här hemma i kalla Sverige, på ett kontor, på ett berg, med skitiga kläder, oljiga fingrar, aa ni förstår..
Årets influensa är här , under namnet Svininfluensan, ska man vara rädd för skiten eller skratta "faran" i vitöga?
Skönt att Idol-Juryn tycker de kan gå före den vanliga Svensson i vaccineringskön..

Ang: Zlatans besked ..
Riktigt tråkigt då han är den som gör det värt att kolla när Sverige spelar, vissa kallar honom för diva men den grabben kan spela boll och har räddat Sverige alltför många gånger.. Zlatan, du är KUNG!




Avslutar med en av Sampas Godingar! Det blir bråk under en hockeymatch och Sampa böjer sig ut över sargen och skriker "Eyyy, ta sööönder honom!"

PiiiIZ A0ut /#22


Kommentarer
Postat av: # 3

haha förvirrad? oj oj oj.. låågt!

2009-11-11 @ 16:00:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0